VOGELS OP DE ZUIDPIER VAN IJMUIDEN.

Van de vier soorten die ik op de pier zag kon ik er drie uitgebreid fotograferen, de vierde, een soort mus, was me te snel af.

Ja het is nou eenmaal mijn hobby, ik krijg er niet genoeg van de foto’s te bekijken en te bewerken, dus dit wordt tegen de gewoonte in dan toch maar de tweede post van vandaag. Meestal weet ik me in te houden, maar ik heb er nu zoveel dat ik ernstig achterloop met wat ik wil laten zien.

groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op VOGELS OP DE ZUIDPIER VAN IJMUIDEN.

  1. Blewbird schreef:

    Achterlopen bestaat niet. Wat een prachtige vogelfoto’s! De jonge Zilvermeeuwen, maar zeker ook de Scholekster. Kom, daag jezelf uit en zoek merk en type erbij!

  2. renelouman schreef:

    Steenloper!! Ik krijg de meeste reacties op dit blog op facebook waar ik altijd een link hiernaartoe zet, het reageren gaat daar kennelijk sneller cq makkelijker. Dat ging dus veel vlotter dan zelf opzoeken (al had ik kunnen doen alsof, maar dat is niet zo mijn stijl)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *