MENSEN UIT DE TREIN GEFOTOGRAFEERD verzamelblog treinen

Fotograferen uit de trein als ik naar mijn moeder ben geweest helpt om haar ellende voor mezelf weer wat draaglijker te maken. Ze is bijna heel haar geheugen kwijt maar beseft dat drommels goed, vindt dat ze geen leven heeft en wil dood.

Ik voel me steeds ellendiger als ik er vandaan kom. Ik weet dat het háár leven is, dat ik mijn best doe om het zo draaglijk mogelijk te maken, ga er al meer dan een jaar elke week naar toe ( mijn zus komt 2-3 keer in de week en doet alles), maar het hakt er af en toe toch behoorlijk in.

Enfin, fotgraferen uit de trein dus, dat verplaatst de concentratie.

Nu een blogje over de paar mensen die ik vanuit de voorbijflitsende trein redelijk kon “vangen”. Dat is nog knap lastig trouwens.

BEDDENGROOTHANDEL: FIJNE RECLAME

AMSTERDAM-EINDHOVEN-AMSTERDAM: TREINFOTO’S

EINDHOVEN-AMSTERDAM

DE TREIN

WOLKENWEER VANDAAG

OPEENS WEET JE DAT ZE ER ZIJN…

WIJ NADEREN STATION UTRECHT

WINTERIMPRESSIE VANUIT DE TREIN

KERSTVROUW

groeten

rené

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *