DE JUISTE WEG

Twee eigen foto’s in elkaar overgevloeid als illustratie bij het door mij ooit gemaakte en gezongen lied: DE JUISTE WEG.

Als je op onderstaande titel klikt kun je het lied horen. Ik noemde me vroeger soms Viktor Loman, al was ik daar niet erg consequent in. Maar René Louman is natuurlijk helemáál geen artiestennaam. Qua publicity ben ik nooit een kei geweest, om het zacht uit te drukken.

viktor loman – De Juiste Weg

groeten

René

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op DE JUISTE WEG

  1. renelouman schreef:

    Op de foto ben ik echt apetrots: mijn fotoraam staat er op, vanuit NEMO genomen, en de weg is de A2 tussen Amsterdam en Utrecht, van achter het stuur genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *