GOED LICHT

Vaak zijn mensen elkaar aan het fotograferen en dan denk je: zien jullie dan niet dat het object verkeerd staat: tegenlicht, juist in de schaduw terwijl de fotograaf in het licht staat, achtergrond kan veel beter als je een metertje naar rechts gaat staan etc. Maar deze fotograaf had in elk geval het goede licht gevonden om de jongen met het masker te fotograferen: open plek waardoor het licht tussen de bomen op het pad scheen, bij het Westerpark, vanmiddag.

groeten

rené

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op GOED LICHT

  1. Blewbird schreef:

    Sommigen leren het nooit, deze gaan goed.

  2. renelouman schreef:

    En deze ook: ik vond dat rood en blauw dat in de achtergrond terug komt erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *