ZUID-AFRIKAANS WIJNGEBIED

In de buurt van Montagu, waar ik heen ging nadat ik afscheid had genomen van Barrydale, begon een wijngebied. Op de eerste foto is goed te zien dat daarvoor natuurgebied wordt ontgonnen: op de voorgrond druivenranken, daarachter reeds kaalgeschraapt land en dáár achter het oorspronkelijke natuurgebied. Dat struikgewas oogt niet erg interessant, maar vanwege mijn ervaringen in natuurgebied De Hoop, dat er bijna hetzelfde uit zag, weet ik dat het prachtig is als je er dichtbij bent.

De laatste foto is genomen toen ik Montagu weer achter me had gelaten, een dag later dan de eerste foto’s.

groeten

René

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op ZUID-AFRIKAANS WIJNGEBIED

 1. Robert Kruzdlo schreef:

  Mooie foto’s vooral de verschillende bergen en kleuren op de achtergrond. Heel wat anders dan de wijnvelden in Zuid-Limburg weet je nog.

  Gr

 2. renelouman schreef:

  Ja dat weet ik nog, dat was ook mooi!!!

 3. Robert Kruzdlo schreef:

  Volgende keer nodig ik je uit in Spanje of Amerika

 4. Else schreef:

  Eigenlijk zei Robert dat al, maar ik vind ook de kleuren zo prachtig. En natuurlijk jouw kader!
  Else

 5. renelouman schreef:

  Rob :-)

  Else: dankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *