ZONGEZELLIG

Ik kan weer door mijn beide ogen kijken, al is mijn linker erg wazig omdat ik er steeds zovirax in moet smeren, maar het dieptepunt qua oog is voorbij. Al ziet het er niet uit nog.

Ik heb zelfs een stukje gelopen, zware zonnebril op en pet over mijn voorhoofd, en op het laatst had ik zelfs even zin om de andermanse gezelligheid vast te leggen. Toen ik daar 5 minuten mee bezig was kwam burgemeester van der Laan voorbij varen, dus die heb ik ook maar meegenomen (laatste foto). Twee verschillende soorten gezelligheid.

groeten

René

Ze schuiven met de zon mee, in wisselende bezetting over de dag heen trouwens, wat het mooiste plaatje ten gevolge heeft (net genomen, 19,10 u.):


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Amsterdam, Fotografie, photography, Room with a view met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op ZONGEZELLIG

  1. knutselsmurf schreef:

    Barack Obama was ook even overgekomen naar Amsterdam, zie ik.
    Je maakt wat mee daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *