VERLATEN STRAND

Via het strand van Nature Valley, een villadorp in het Tsitsikamma-gebied waar ik een bruidssuite aangeboden kreeg omdat er geen andere kamer in het B&B beschikbaar was, kon je een wandeling langs de rotsen maken naar een totaal verlaten strand in de buurt. Dat kon alleen bij laag water, terug moest je over de bergen.

Het bleek een van de mooiste wandelingen die ik in Zuid-Afrika gemaakt heb. De tocht langs de nog natte rotsen was al fantastisch, maar het strand, eigenlijk de monding van de Brakrivier, was echt helemaal het einde. Ik kwam er achter dat ik af en toe volkomen gelukkig kan zijn in de totale verlatenheid en stilte.

Er lag een aangespoelde autoband waar nog een plas zeewater in zat, die bleek vol leven, heb ik gefotografeerd natuurlijk. De eerste twee foto’s zijn nog van de rotsen aan het eerste strand.

groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

8 reacties op VERLATEN STRAND

 1. Ronald schreef:

  Robinson Crusoe in The Blue Lagoon.
  Wonderschoon.

 2. renelouman schreef:

  :-)
  De sfeer komt goed over dus……..

 3. Mo schreef:

  ik heb er geen woorden voor, zo mooi

  • renelouman schreef:

   Ja ik vind de foto’s niet eens geweldig, maar het geeft wel het gevoel weer dat ik er had van verlatenheid en alleen maar natuur!

 4. antoinetteduijsters schreef:

  prachtig

 5. peter-john capito schreef:

  WOW this is one of my favourite walks in the cape!!the freedom of just being always with you and the experience can be captured fantastic that you had the oppotunity,great stuff!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *