STRUISVOGEL-FARMS

Ze lijken te lachen maar met honderden opeengepropt tussen de hekken lijkt het me toch geen leven om blij van te worden. Ik kreeg het idee dat ze bijna aaibaar waren, vanwege hun aanstekelijke uiterlijk, totdat er eentje knalhard met zijn snavel op mijn dure lens inhakte.

Ik zag vele struisvogelboerderijen toen ik van Oudtshoorn richting Cangogrotten reed. Omdat ze de veren, de oorspronkelijke reden om ze te fokken, niet meer gebruiken houden ze die beesten nu om hun vlees. Was nog een heel gedoe om daar lekkere recepten bij te verzinnen lijkt me.

Morgen de Cangogrotten, een van de grootste toeristen-attracties van Zuid-Afrika.

groeten

René

Zo’n beest voelt echt wel wat ze met hem van plan zijn:


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op STRUISVOGEL-FARMS

 1. Trix schreef:

  Moet maar eens schrijven dat ik iedere dag even kijk op je blog en enorm geniet van die prachtige foto’s. Net of je een magic toestel hebt dat iedere foto verandert in een bijna onwerkelijk mooie plaatje/schilderij. Hartelijk dank hiervoor en ga vooral zo door !
  Vriendelijke groeten,
  Trix

 2. Mo schreef:

  het zijn nog net geen plofstruisvogels, lijkt me. Inderdaad erg druk op zo’n wei.

 3. renelouman schreef:

  Ik vond het toch een zielig gezicht, vooral als je ze ook in de vrije natuur hebt kunnen zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *