SFEER-FOTO UIT MIJN RAAM: DE LAATSTE VOORLOPIG

Dit is voorlopig de laatste foto uit mijn raam genomen die ik hier plaats. Ik vond het wel leuk eens al de foto’s die ik in hooguit een weekje gemaakt heb vanuit mijn woning te plaatsen. Normaal doe ik dat nooit, ik heb vele honderden, zo niet duizenden foto’s uit mijn raam gemaakt die niemand ooit zal zien, maar voor deze gelegenheid vond ik het grappig om het drie weken vol te houden.

 

Vooral omdat ik geen moment uit mijn raam heb kunnen kijken de laatste drie weken, ik zit n.l. in Zuid-Afrika en kom als het goed is morgen terug. Ik typ dit op zondag 24 februari. Ik ga dinsdag 26 februari en heb geen idee wat het daar gaat worden. Ik ga alleen, al breng ik de eerste week bij vrienden door die daar wonen, wat ik verder doe is nog geheel open.

Groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography, Room with a view met de tags , . Bookmark de permalink.

5 reacties op SFEER-FOTO UIT MIJN RAAM: DE LAATSTE VOORLOPIG

  1. Ronald schreef:

    Het mysterie is opgelost….

  2. Ronald schreef:

    Welkom thuis op de Noordpool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *