GEEN BEGINNEN AAN

Nog steeds heb ik niet al mijn foto’s van Zuid-Afrika gezien, het blijken er ongeveer 4000 te zijn!!!!!! Tot nu toe heb ik er ongeveer 100 weggegooid, maar ik vind ze bijna allemaal de moeite waard.

 

Het land blijkt echt een vogel-land te zijn, dat wist ik niet. Net zoals ik in Nepal verrast was dat er zoveel vlinders waren. Dat komt omdat ik me minimaal voorbereid als ik op vakantie ga, met alle voordelen (verrassing dus) als nadelen. Had ik het geweten dan had ik mijn sterkere telelens meegenomen. Ik had nu mijn goede 70-200 lens en een adapter tot 400, maar die adapter bleek bij nader inzien zo slecht dat ik hem bijna alleen als verrekijker heb gebruikt. Voor het bekijken en fotograferen van de dolfijnen die ik een keer zag was hij trouwens wel handig, anders had ik helemaal niks gezien en kunnen laten zien, al zijn dat geen wereld-foto’s geworden dus.

Hoewel ik nog niet al de foto’s gezien heb is dit wel een van de beste roofvogel-foto’s. Er is nog een mooiere maar die moet ik nog tegenkomen, die komt zeker in een later blog. Deze bleef maar zitten, tot mijn stomme verbazing. Hij zat aan de kust bij Waenkrans, ik was onderweg naar een grote grot langs de zee die alleen bij laag water was te betreden, maar dat was het niet dus ik heb die alleen van een afstandje kunnen zien.

groeten

René

HIER MIJN ANDERE POSTS OVER ZUID-AFRIKA:

IN M’N UPPIE DOOR ZUID-AFRIKA

VOGELS

GELUKKIG IN DE HOOP

GAYPRIDE CAPETOWN 2013

DE PINGUINS VAN BOULDERS

DE TAFELBERG

KAAP DIE GOEIE HOOP

DE ZUIDELIJKSTE MAN VAN AFRIKA

DE CANGOGROTTEN

DE SWARTBERGPAS

BUSHMANS-VALLEY

SIRENE LANGENEKKE

STANDPLAATS BARRYDALE

STRUISVOGEL-FARMS

QUEENS-HOTEL

ONRUS

KLEINMOND LAGOON

STORMS-RIVIER MOND: Knijsna Loerie en dolfijnen

VERLATEN STRAND

DE TUINROUTE

DE HOOP EN DE ZEE

NOG VÓÓR…EN NA ZONSOPGANG

KUSWEG

TOWNSHIPS

ZUID-AFRIKAANS WIJNGEBIED

COGMANS KLOOF

MOEDERS MOOISTE

TERUG NAAR HOUTBAY

DE UITSMIJTER VAN ZUID-AFRIKA

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Fotografie, photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op GEEN BEGINNEN AAN

  1. tkmst schreef:

    Prachtig.

  2. rené louman schreef:

    Ondertussen ben ik er in geslaagd 450 foto’s weg te gooien, er bleken toch avonden voorbij te zijn gegaan dat ik de oogst van de dag NIET heb gescreend, te moe vaak. Dit is wel een van de mooiste.

  3. antoinetteduijsters schreef:

    mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *