AGGEMAARLEUTHET

 

Dat is Brabants voor: daar zakt mijn broek voor af.

groeten

René

Dit bericht is geplaatst in Amsterdam, Room with a view met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op AGGEMAARLEUTHET

  1. joost tibosch sr schreef:

    Als je ook maar ooit intens de echte Brabantse (carnavals)leut hebt meegemaakt, waar mensen samen vaak op hun best mogen zijn, zou je beseffen hoe goedkoop het is om dat met blote konten te vergelijken. Sorry, op mijn ongelukkig niet al te leutige leeftijd blijf ik me daar als ouwe intens geleefde Brabander gruwelijk over opwinden..en dat moest ik eigenlijk dus niet meer doen!

  2. rené louman schreef:

    Het is niet allemaal serieus bedoeld wat ik zeg of suggereer hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *