HET NIEUWE FOTOGRAFEREN

Ik weet nog dat je in het begin van de mobieltjes meewarig werd aangekeken als je niet een formaatje van de tweede generatie had, de helft zo groot als die van de eerste generatie. Die van de eerste generatie werden denigrerend koelkastjes genoemd en waren ongeveer net zo groot als de smartphones van tegenwoordig.

Daar moest ik aan denken toen ik deze man zo “handig” zag fotograferen met zijn nieuwste I-pad, of zou die ook alweer achterhaald zijn?

groeten

rené

 

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op HET NIEUWE FOTOGRAFEREN

  1. Apiedapie schreef:

    Ja, dat zie je wel vaker. Belachelijk gezicht vind ik het. Aan de andere kant: laat hem, hij doet er niemand kwaad mee.

  2. goodknight schreef:

    …ja, zo kan ik het ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *