BREUKELEN VANDAAG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak om 9.00 u., dus dat was vroeg op vandaag.

Met de trein, lopen vanaf het station over de brug over het Amsterdam-Rijn-kanaal (of Merwede-kanaal??) naar het dorp.

Na het zeer verhelderende gesprek het dorp in en langs de Vecht gelopen. Een deel van het landgoed Gutenstein van de familie Quarles van Ufford bleek toegankelijk voor het publiek: ik heb er een uur vertoefd, foto’s gemaakt, wat een heerlijke rust.

Toen weer over de brug terug naar het station. Ik was er om 12,50 u., om 13.10 u. zou de sprinter (boemel) naar Amsterdam komen. Er kwamen inderdaad twee boemeltjes maar daar mocht je niet in, bij de tweede werd dat pas gezegd toen iedereen al zat. Vervolgens werd er omgeroepen dat de volgende trein pas om 14.10 u. zou vertrekken. Ik had de tegenwoordigheid van geest om meteen in de trein richting Utrecht te springen die klaar stond, om daar dan de intercity naar Amsterdam te nemen. Maar ik bleek dus onderweg naar Rotterdam. In Woerden overgestapt in de trein naar Utrecht waar ik de intercity naar Amsterdam haalde omdat die 5 minuten vertraging had. Om exact 14.07 reed ik door het station van Breukelen!!

groeten

rené

 

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

9 reacties op BREUKELEN VANDAAG

 1. Henk schreef:

  Mooie impressie.
  grH

 2. Mo schreef:

  sfeervolle plaatjes!

 3. renelouman schreef:

  Henk en Hanneke: thnx for the compliments.

 4. Selma schreef:

  Ik woonde van 1978 tot 1980 op Klein Vechtvliet, even stroomafwaarts, jemig, wat een herinneringen roept jouw reportage op.

 5. renelouman schreef:

  Selma: goh, we hebben af en toe wel overeenkomsten!!

 6. Patrick schreef:

  Haha toevallig dit. Ik was naar een foto van mijn vader op zoek die ooit in Breukelen is genomen, kom ik mezelf tegen op een foto waarbij ik over de Breukelerbrug loop, 2 jaar terug :p

  • renelouman schreef:

   Grappig, kennelijk werken die tags. Ik heb dat niet vaak, dat mensen zichzelf tegenkomen, zou mogelijk zijn uit de buurt omdat ik vaak uit mijn raam fotografeer, maar zelfs daar komt het zelden voor, behalve als ik iemand ken natuurlijk en toestemming vraag (dat doe ik n.l. bij bekenden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *