PORTRETTEN TIJDENS DINER…………

In het hotel in Antwerpen hebben we twee keer een diner genoten in het restaurant dat ook voor niet-hotelgasten toegankelijk was, Curnonsky geheten, zelfde uitzicht als vanuit ons hotelraam (zie twee na laatste blog).

Ook fotografisch een delicatesse.

Ik ben erg blij dat ik me de luxe van drie dagen afstand tot  de sores met mijn moeder heb gepermitteerd, want vandaag had ik de opgedane rust weer erg nodig. Ze hadden mijn moeder in het Catharinaziekenhuis in Eindhoven n.l. vastgebonden in haar bed vanwege valgevaar, overigens vanuit bepaald oogpunt terecht want ze loopt moeilijk en heeft al een schouder en haar neus gebroken. Hoewel we eerst schoorvoetend hadden toegestemd bleek ze er helemaal niet tegen te kunnen, in al haar dementie was één ding duidelijk: “DIT WIL IK NIET”. We hebben de toestemming ingetrokken, maar de geriater vond het toch nodig, terwijl zowel mijn moeder als wij nog liever wilden dat ze een heup brak waardoor het einde snel zou naderen dan dit. Maar we hadden er niks meer over te zeggen, werd ons medegedeeld. Gelukkig weigerde ze zo persistent dat ze nu toch “los” in bed ligt, voor haar en ons een hele opluchting, al blijft de situatie vreselijk. We zijn in afwachting van een plaats in een verpleegtehuis.

Groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

4 reacties op PORTRETTEN TIJDENS DINER…………

 1. Johan schreef:

  Vandaar je ‘like’ op mijn bericht over sac jackings in Antwerpen. Kijk dus maar uit voor je camera! Sterkte met je moeder.

 2. renelouman schreef:

  Klopt, dankje.

 3. Henk schreef:

  Mooie foto’s. Sterkte met moeder
  grH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *