THE DAY AFTER…………21-12-2012

Dat er geen rampen hebben plaatsgevonden gisteren had ik al verwacht, maar dat ik helemaal niks merkte NIET. Ik had gedacht dat ons misschien een helder moment van inzicht ten deel zou vallen, en heel in de verte had ik zelfs een vage hoop dat we de brug van de derde naar de vijfde dimensie over zouden mogen steken.

Niets van dat alles, de enige brug van importatie die ik op vrijdag ben overgestoken was de brug bij Emmerich over de Rijn, zie foto van achter het stuur genomen. Om het een beetje draaglijker te maken heb ik hem wel wat “esoterischer” gemaakt, al is dat wel behelpen zo natuurlijk.

Samen met mijn ex Ronald was ik op weg naar zijn broer Jos en zijn vrouw Irma die ons een dagje gastvrij in hun prachtige huis in Kleve ontvingen. Maar ook daar lag geen sleutel naar de vijfde dimensie te wachten, wel raakte ik ergens onderweg mijn huissleutels kwijt wat, inmiddels weer in Amsterdam, nogal wat (ook hilarische) voeten in de aarde had, maar daarover misschien een andere keer. 

Groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op THE DAY AFTER…………21-12-2012

  1. svara schreef:

    de foto is prachtig!!

  2. renelouman schreef:

    Ja door de bewerking, want hij was redelijk onscherp en saai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *