ORIGINEEL BADSCHUIM “MER DU NORD”

Weldadig voor de geestelijke gezondheid.

Er kwamen een jongen en een meisje op me af toen ik aan het fotograferen was om te vragen of ik wist waar dat schuim vandaan kwam. Kennelijk dachten ze dat ik dat wel zou weten omdat ik anders niet zo gemotiveerd zou zijn het te fotograferen. Ik zei dat ik wel eens gehoord had dat het van algen kwam, maar dat ik dat niet zeker wist. Het enige waarvan ik zeker was: je kon er mooie foto’s van maken, dat liet ik ze toen ook zien.

Het jongetje van foto 2 kwam ongevraagd poseren bij de schuimpluk die ik aan het vastleggen was. Hij stak zijn neus in het schuim. Althans dat leek zo vanuit mijn standpunt gezien, maar hij zei dat hij het in een lege plek had gedaan zodat het voor mij leek alsof hij zijn neus er echt in stak. Erg slim, zei ik.

groeten

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.