KERKHOF IN DE MIST

Vrijdag en zaterdag was ik in Kleve vlak over de grens bij Nijmegen, zoals gisteren al gemeld. Op vrijdag mistte het behoorlijk, en voor foto’s is dat altijd erg spannend. Dit zijn de mooiste van dat mist-genre. Een dezer dagen volgen de andere foto’s, althans een selectie daarvan. Veel heb ik trouwens niet gemaakt, ik probeer me in het bijzijn van anderen altijd een beetje in te houden, al kan ik het soms niet laten als ik iets ERG moois zie om even de tijd te nemen, en dus ook de tijd van degene met wie ik ben. Als dat zelf een fotograaf is, is het makkelijker. Ik had mijn goede camera wel bij me maar op de wandelingen niet meegenomen, de foto’s zijn allemaal met mijn nieuwe kleine Canon compact genomen, maar ik ben erg tevreden over de kwaliteit die dat apparaatje levert.

DOL OP KERKHOVEN

groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

11 reacties op KERKHOF IN DE MIST

 1. Joost schreef:

  Bijzondere sfeer heb je vastgelegd René.

 2. renelouman schreef:

  Ja het was echt vastleggen, want het was zo mooi dat je eigenlijk alleen maar hoefde te knippen!

 3. Hanneke schreef:

  bijzonder sfeervol, en helemaal niet ‘Duits’: ik zou verwachten dat de Deutsche Grundlichkeit ook op een begraafplaats zou worden doorgevoerd en dat alle graven netjes rechtop naast elkaar staan

 4. renelouman schreef:

  Hanneke: het is net over de grens, dus misschien Hollandse invloeden???

 5. fenny schreef:

  Heel mooi sfeertje.

 6. renelouman schreef:

  Fenny: je zou bijna zeggen: ik kan niet wachten om daar te liggen :-)

 7. Ronald schreef:

  I can’t find him – MISTY…
  Oh please can you help me?
  He must be somewhere.

 8. renelouman schreef:

  Just in the middle
  I think I see someone
  But he’s alive
  and a “she” I think

  Or are you still looking for my keys?

 9. Ronald schreef:

  Sleutels zijn onvindbaar.
  Zelfs in kleve.

 10. bert schreef:

  mist en een kerkhof – een passende combinatie!

 11. renelouman schreef:

  Ja alleen is het hier eerder lieflijk dan onheilspellend, en dat vind ik in principe “leuker”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *