EVEN WEG MET TOUTATIS

Als jullie dit lezen ben ik weg, mee met Toutatis. Ik vertrouwde het zaakje toch niet helemaal, stel dat…………En nou kwam Toutatis langs, dus ik denk: ik neem het zekere voor het onzekere en ga toch maar even van de aarde af. Ik wens jullie het allerbeste, vrijdag.

Ik heb nog een paar blogjes klaargezet, dus tot vrijdag valt er toch nog wat schoons op dit blog te bewonderen, en wat er daarna gebeurt zien we dan wel weer.

Heel veel sterkte toegewenst allemaal.

rené


Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op EVEN WEG MET TOUTATIS

  1. Glaswerk schreef:

    René, ik wens je een behouden hemelvaart onder goddelijk toezicht ;-P

  2. renelouman schreef:

    Heel hartelijk bedankt glaas!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *