SNEEUWUIL

Een van de ruim 200 ARTIS-foto’s van de vorige week.

Er volgen er meer maar ik kom er momenteel niet zo toe.

Groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Amsterdam, photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

6 reacties op SNEEUWUIL

 1. Blewbird schreef:

  Hé, zet jezelf niet onder druk, nergens voor nodig! Geniet van sneeuwuil!

 2. renelouman schreef:

  Ja je voelt het goed aan. Ik maak zo ontzettend veel foto’s dat ik erg achter ben met ze te laten zien, en voor wie maak ik ze dan als ik de overgrote meerderheid niet laat zien??Vandaag zag ik weer hele mooie dingen, ook in Artis trouwens, waarvan ik dacht: dat heb ik al eens gefotografeerd, geniet er maar van zonder er een foto van te maken. Misschien nadert het punt dat ik er mee stop (alhoewel, het is bijna een eerste levensbehoefte).

  • Blewbird schreef:

   Ik maak ook veel meer foto’s dan ik op mijn blog kan laten zien. Dat geeft niet. Het gaat mij erom dat ik die foto’s laat zien waar ik wat mee ‘heb’. De andere zijn voor de harddisk -ik doe ze in mapjes per maand en jaar- of voor de ‘weggooi’.

   • Blewbird schreef:

    Kortom, je moet doorgaan. Ik kom elke week onderwerpen tegen die ik al eens gedaan heb. Dat geeft niet. Selecteren en nog eens selecteren. Doe alsof je elke foto apart moet laten ontwikkelen en afdrukken. Kijk naar je foto’s door andermens ogen.

 3. Draver schreef:

  En het is zelfs zo dat deze Sneeuwuil ook wel een als dwaalgast gezien wordt in ons land. Maasvlakte en Texel.
  Mooie foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *