HORTUS: BOMEN

Ik ben de Hortus niet in geweest, al jaren niet meer trouwens, maar ik kwam er langs toen ik gisteren naar Artis ging. Dus van de buitenkant gefotografeerd, en de bomen in het water liggen in de gracht om de Hortus heen.

Het was echt een fotografeerdag. Ik stond op de Roetersstraat op de weg te fotograferen toen ik bijna door de leidinggevende van mijn werk omver werd gereden. Ik stond dan ook midden op straat en fotograferend vergeet ik vaak waar ik ben, niet zo handig eigenlijk.

De Artis-foto’s waren ook weer apart, komen een andere keer.

groeten

René

 

\


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

6 reacties op HORTUS: BOMEN

 1. Antoinette Duijsters schreef:

  Prachtige foto’s

 2. Ronald schreef:

  Wonderschoon !

 3. renelouman schreef:

  Ik ben blij dat jullie er ook van genieten, het WAS(IS NOG) heel mooi, ik heb een uur erover gedaan om bij Artis te komen, was er niet weg te slaan.

 4. Blewbird schreef:

  Mooie rustige foto’s, fijn horizontaal.

 5. Annet schreef:

  Práchtige foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *