DE REST VAN GLOW EINDHOVEN

DUS…….

De eerste foto is een kantoor van de Lage Landen. Er sjeesden oude auto’s over de gevel en het leuke was dat het op het kruispunt waar het gebouw aan ligt ook heel hectisch was vanwege het feit dat het verkeer niet rechtdoor kon, vanwege GLOW dus: iedereen moest OF links OF rechts.

Groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

8 reacties op DE REST VAN GLOW EINDHOVEN

 1. Glaswerk schreef:

  René, dat is nou het leuke aan jouw foto’s: ik heb op enkele fotografenplatformen al diverse foto’s van de ‘lampekappen’ gezien, maar jij zet deze op de jouw welbekende manier in een context neer (met de twee zittende meisjes/mevrouwen).

  Mooie ‘glow’ serie.

  • rené louman schreef:

   Ja ik zag al die fotografen met statieven vooraan staan om alles “sec” te fotograferen en was er me heel bewust van dat ik een andere manier van fotograferen heb. Sowieso zonder statief, waardoor je foto’s zeker ‘s-nachts meer ISO nodig hebben en dus korreliger worden, maar ook inderdaad dat ik de context wil laten zien.

   • rené louman schreef:

    Ze zijn trouwens hier nog iets minder in kwaliteit omdat ik ze nog meer verklein dan gebruikelijk ( sommigen maar 50 kb) omdat het erg lang duurt om ze te plaatsen,. Gisteren met mijn provider gebeld die zei dat het bij mij lag, zal wel iets met de computer zijn, al suggereerde de medewerker dat het een versleten verbindinding kon zijn.

 2. Blewbird schreef:

  Prachtige foto’s! Je ‘moet’ echt naar de tentoonstelling over Arnold Newman in het Fotomuseum/GEM in Den Haag (http://www.fotomuseumdenhaag.nl/index.cfm/site/Fotomuseum/pageid/27A399BA-C6AB-D32E-56027F338902F7A1/index.cfm).

 3. renelouman schreef:

  Ik heb wat minder met portretten, maar volgens mij heb ik toch wel foto’s van hem gezien, ooit een fotoboek zelfs. Ik heb WEL wat met een ouderwets soort fotograferen. Laatst zag ik een boek van Cas Oorthuijs, ik had het gevoel dat ik dat had kunnen maken als ik in die tijd geleefd had. Hij had b.v. ook spiegelingen in de Amsterdamse grachten!!

 4. fenny schreef:

  Geweldig deze foto’s over dat ‘glow’ gebeuren, ik hoop dat iets dergelijks ook in Groningen komt, bij het openen van de oostwand van de Grote Markt b.v.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *