UIT DE HAND GELOPEN FIETSTOCHT

De weirdste niet-natuur-foto’s van een fietstocht die een beetje uit de hand liep: ik vertrok om 12.00 u. zonder plan en was pas om 19.00 u. thuis met zadelpijn en doodop. En met 300 foto’s waarvan ik er inmiddels 150 heb gedeleet. Ik maak altijd veel foto’s van hetzelfde onderwerp.

Diemen, Driemond, Abcoude, Nes aan de Amstel, Ouderkerk en weer Amsterdam. Het was koud, maar daar had ik dan toevallig dan weer wel op gerekend: handschoenen en een winterjas, eten in Abcoude.

De natuurfoto’s komen later, al weet ik dat ook niet zeker. Alhoewel: de witte reiger en de biddende valk wil ik toch naar alle waarschijnlijkheid wel laten zien.

groetjes

rené

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op UIT DE HAND GELOPEN FIETSTOCHT

 1. Glaswerk schreef:

  René, ondanks de zadelpijn heb je zoals gebruikelijk mooie foto’s weten te schieten.

  Waar heb je overigens die uitdragerij in de dakgoot gefotografeerd?

 2. Antoinette Duijsters schreef:

  Mijn complimenten met die fietstocht, de laatste vind ik toch het mooist.

 3. renelouman schreef:

  Glaswerk: dat was nog in de Watergraafsmeer, de ingang van/naast eeen gymnasium!

  Antoinette: hij groette vriendelijk, weet niet of hij gezien had dat ik hem fotografeerde. Het was in Nes a/d Amstel.

 4. Blewbird schreef:

  Driehonderd ‘kliks’ op de fiets, hoe doe je dat? Mooie foto’s! Zadelpijn?

  • renelouman schreef:

   Behoorlijk veel zadelpijn en dat stuk tussen Ouderkerk en Amsterdam heb ik in de eerste versnelling gedaan, ik kwam een jogger niet voorbij!!. Toen ik thuis was MOEST ik op de bank liggen en viel ik meteen in slaap, twee uur geslapen. Dan merk je wel dat je ouder wordt, al ben ik vandaag vrolijk tot nu toe uit geweest ( het is oude tijd kwart voor drie), dus ik recupereer toch nog redelijk, al was ik de hele dag wel moe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *