HERFSTLICHT

Zowaar weer een foto kunnen uploaden, even kijken of er nog een tweede in zit. Lange  reportages, zoals van vandaag van een fietstochtje langs de Amstel, zit er denk ik niet meer in: het lukt gewoon niet meer, waarschijnlijk omdat ik aan een uploadlimiet zit.

Het blijkt wel te gaan als ik ze één voor één upload. Duurt wat langer, maar goed, het werkt.

groeten

René


Dit bericht is geplaatst in Amsterdam, photography met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op HERFSTLICHT

  1. Ina Dijstelberge schreef:

    Upload limiet op een eigen domein. Dat kan niet. Ik denk eerder dat er onderhoud gepleegd moet worden.

    • renelouman schreef:

      O dank je wel. Ik heb al meer dan een jaar hier niemand gehad aan mijn computer met verstand van computers. Het enige dat ik doe is de F8 functie, dat hielp ook nu weer een beetje. Maar b.v. chips kan ik ook niet meer uploaden, dat moet rechtstreeks vanaf mijn camera. Ik moet er nu toch echt eens achterheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *