VALTIVEST: VERKLEEDFEEST IN AMSTERDAM

Vanmiddag op de pont naar het NDSM-terrein. Elk jaar wordt het feest daar gehouden, en ik  ben elke keer weer verbaasd hoeveel mensen er aan meedoen. Vooral ook omdat het zoveel lijkt op carnaval in Limburg, en noorderlingen nou niet bepaald als carnavalsvierders te boek staan. Het komt hier zelfs nooit echt van de grond al wordt het elk jaar geprobeerd.

Het zag er prachtig uit, en het voordeel van dit soort festiviteiten is dat je iedereen onbelemmerd kan fotograferen, iedereen vindt het leuk (op de dame in het groen na, die kijkt wat argwanend).

Enfin, ik voelde me met nog drie andere onverklede mensen een beetje een buitenbeentje in mijn gewone kloffie. Ook wel eens leuk om mee te maken, dat ik in mijn doorgaans erg onopvallende kleding daardoor opeens behoorlijkin het oog spring.

groeten

rené

Dit bericht is geplaatst in Amsterdam, photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op VALTIVEST: VERKLEEDFEEST IN AMSTERDAM

  1. goedweer schreef:

    Ja ben zelf een Uranus bewoner en vindt het allemaal gewoontjes. Hier vliegen WE allemaal rond op een kamerbreed tapijt. Net zo makkelijk als een hybride.

  2. renelouman schreef:

    Ik ben jaloers!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *