ZIJN ALLERLAATSTE REIS

Een vliegreis, DAT dan weer wel!!!!!!!!!

Gisteren op het strand van Zandvoort genomen, je moet een beetje geluk hebben.

Nog meer geluk had betekend dat ik deze met mijn goede camera had genomen.

Groeten

René

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

6 reacties op ZIJN ALLERLAATSTE REIS

 1. lidy schreef:

  Het is de natuur, en de enige manier om aan voedsel te komen, maar ik vind het ook weer zo zielig voor dat beestje in de klauwen van die roofvogel. Ach en dan hoeft het voor mij niet zo scherp te zijn. In de contouren zie je wat zich daar voltrekt, dramatisch!…

 2. rené louman schreef:

  Het rare is dat ik het alleen maar heel grappig vond, terwijl ik meestal van dit soort dingen gruw. Het is een soort aandoenlijk. Ik ken trouwens het merk van het beestje niet, een soort hamster, het is zeker geen muis of rat of konijn

 3. Blewbird schreef:

  Stel je voor dat je zo opgepakt wordt. Doodsangst. Brr.

 4. rené louman schreef:

  Ik denk dat het beestje verlamd is van schrik, in shock verkeert. Ik ga me niet indenken dat ik dat beestje ben, als je het niet erg vindt.

 5. Hanneke schreef:

  that’s life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *