NATUUR LANGS HET NOORDZEE-KANAAL

Gisteren van Velsen naar Zandvoort gelopen, via de sluizen van IJmuiden. Voor het eerst viel het me zwaar: het begon er al mee dat het pad langs het kanaal totaal was overwoekerd, je moest bijna wéten waar het lag anders zag je het niet.

Min of meer per ongeluk vanaf de sluizen de lange route naar het strand genomen. Dat had wel als voordeel dat ik voor het eerst de rij bunkers in de duinen zag. Wel tevens iets teveel mannen met hijgende pittbulls, dus ik heb flink doorgelopen.

Daarna bleek het laatste deel voor het strand erg rul te zijn, dus ik was al moe toen ik op het strand aankwam, en toen moest ik  nog naar Zandvoort.

De foto’s zijn van langs het kanaal, maar de mooisten die ik maakte waren van het graslandje met een heel andere vegetatie dan langs het kanaal. Dat was op een glooiend grasland naast en buiten de sluizen: het stikte er van de vlinders, morgen laat ik dat zien, het zijn nu eigenlijk al teveel foto’s.

groeten

rené 


Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

4 reacties op NATUUR LANGS HET NOORDZEE-KANAAL

 1. goodknight schreef:

  …afgezien van jouw afzien,
  kan ik ’t mij zo mooi afzien…

 2. renelouman schreef:

  ’t lijkt wel een rap maar ik hap ut gesnapt

 3. spuitelf schreef:

  Die tweede foto,
  monster van Loch Ness ?

 4. renelouman schreef:

  Volgens mij wel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *