EVEN LUCHTEN

Iets wat ik nooit doe: na mijn werk meteen de trein naar Zandvoort genomen waar ik tegen vieren aankwam. Lekkere geitenkaas-salade gegeten op strandtent Azurro, al moest ik op het laatst toch even naar binnen want het begon te spetteren. Later klaarde het op en heb ik zelfs nog even in mijn blootje kunnen liggen.

De wolken waren fantastisch. Gelukkig had ik mijn goede camera meegenomen. De zonsondergang-foto’s lijken gechargeerd maar zijn dat niet: het zag er echt zo heftig uit.

Zo’n werkdag lijkt op het eind wel een vakantiedag geweest, ik ga dit vaker doen!!

groeten

rené


Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op EVEN LUCHTEN

  1. goodknight schreef:

    …lekker luchtig…

  2. Hanneke schreef:

    geweldige foto’s weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *