BIJ DE SLUIZEN: VLINDERS

Op het sluizencomplex in IJmuiden is in de loop der jaren een laagje grond gekomen waar zich lage plantjes hebben gevestigd. Ik neem tenminste niet aan dat ze er grond gestort hebben, al zou dat ook wel het geval kunnen zijn.

Enfin, het hele terrein is een, wat ik maar noem, klaverlandje geworden, zo onopvallend eigenlijk dat ik denk dat de mensen die er komen er overheen lopen zonder er naar te kijken. Dat is ook logisch want je hebt al je ogen nodig voor de hoogovens en de schepen en wat er verder op het water te zien is.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik ernaar keek omdat ik vlinders zag en die wilde fotograferen. Toen zag ik pas de kleurenpracht van die bloemen, hele gewone bloemen zoals inderdaad klaver, maar toch.

Het is allemaal veel minder spectaculair dan de vlinders die ik in Nepal schoot. Ik ben net nog eens gaan kijken naar de post die ik er toen, in 2007, over plaatste, that’s different cook. Klik HIER om het ook te zien.

groeten

René

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op BIJ DE SLUIZEN: VLINDERS

  1. Lidy schreef:

    Prachtig Rene!

  2. renelouman schreef:

    Hoi Lidy: bedankt. Het leuke eraan is ook dat het zo gewoon is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *