VANDAAG DE BLOEMEN IN MIJN TUIN

Met de macro-lens. Ook nog een paar keer de mezen gefotografeerd, dat begint een verslaving te worden. Maar ja, het is zo afgelopen dat ik ze van zo dichtbij kan spotten, dus het mag wel even. Ik heb er twee van op mijn vorige post bij gezet.

Ik heb vakantie maar ga niet weg vanwege de toestand met mijn ouders, dus tijd zat. Maar ook omdat ik het heerlijk vind in mijn tuin te zitten en te fotograferen, vakantie geeft altijd toch ook een vorm van stress en dat heb ik nou niet. Nou ja, alleen de toestand met mijn ouders dan.

groeten

René

Dit bericht is geplaatst in photography en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Precies één jaar geleden...

8 Reacties op VANDAAG DE BLOEMEN IN MIJN TUIN

 1. spuitelf zegt:

  Wat staat er al veel in bloei. ik heb een klein achtertuintje, schaduwtuintje,
  daar staat nog praktisch niets in bloei. Geniet!

 2. renelouman zegt:

  Spuitelf: ja ik ben bang dat er na deze periode een tijd komt dat er niks in bloei staat, maar dan koop ik wel kleur heb ik me voorgenomen.

 3. Blewbird zegt:

  Erg mooie foto’s. Macrolens? Nieuw? Ik hoop dat het ‘de toestand met je ouders’ dragelijk zal zijn voor iedereen.

  • renelouman zegt:

   ja ik heb hem al een tijdje, maar het is een fantastisch ding, al moet je er wel mee leren omgaan, het mislukt nogal eens ( maar ja, digitaal he, het kost niks en die bloemen vliegen niet weg, met insecten heb ik nog geen goed resultaat)
   Die toestand wordt steeds slechter.

 4. Ronald zegt:

  Moet echt heel snel al dit moois in werkelijkheid aanschouwen !!

 5. Antoinette Duijsters zegt:

  Lijkt me heerlijk zo in een tuin kunnen rondscharrelen.

 6. renelouman zegt:

  Kom er net weer vandaan, na mijn werk naartoe gegaan. Koud maar lekker ruikend, het leek wel een oerwoud.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>