LENS LIEGT TUIN TOT PARK

Voor het eerst heb ik mijn groothoeklens meegenomen naar de tuin: die leek meteen de tuin wel tot een park te transformeren. Als je de tuin niet kent zou je denken dat hij enorm groot is, het zou dus beslist tegenvallen als je hem in het echt zag na deze foto’s gezien te hebben. Het gekke is echter dat ik zelf de tuin als een park zie, ik kijk a.h.w. ook zonder camera met een  groothoeklens naar mijn tuin.

groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Amsterdam, photography met de tags , . Bookmark de permalink.

13 reacties op LENS LIEGT TUIN TOT PARK

 1. Rardo schreef:

  Heerlijke foto’s, mooi genomen.

  Gr. Rardo.

 2. goodknight schreef:

  …das daar goed vertoeven…

 3. renelouman schreef:

  Rardo: wat zo’n lens al niet kan doen!!!!

  goodknight: das waar.

 4. Blewbird schreef:

  Straks oppassen voor olifanten!

 5. renelouman schreef:

  Ik heb al olifantenpaadjes, dus maar hopen dat ze daar over lopen.

 6. renelouman schreef:

  Ja ik ben er erg blij mee, geeft rust in woelige periode.

 7. Ronald schreef:

  Wat imposant en ontzettend groen.
  Ik kom snel echt kijken.

 8. renelouman schreef:

  Ronald: leuk!!

 9. assyke schreef:

  je camera voert dus nu gewoon braaf uit
  wat jij al zag
  zo hoort het ook:)

  mijn complimenten, je hebt duidelijk groene vingers
  of moet ik zeggen: een groen hart…

 10. renelouman schreef:

  assyke: dank voor vooral het laatste compliment. Dat koniveer-achtig boompje op foto 2, rechts op de foto, manshoog al, heb ik ooit bij Dirk vd Broek gekocht, toen een centimeter of 10 hoog!! Dit jaar voor het eerst sinds jaren weer eens poepkorrels gestrooid.

 11. Mo schreef:

  wat staat er al veel in bloei!! ik heb zojuist mijn hele tuin opnieuw aan laten leggen, dus het is er nog hartstikke kaal. maar met het weer van vandaag zal dat wel snel veranderen.

 12. renelouman schreef:

  Hanneke: het is heel groeizaam nu inderdaad, ben er vandaag en gisteren niet geweest en als je dan na een paar dagen weer komt ziet het er weer veel voller uit. Momenteel is het vrij kleurrijk al komt dat ook door het zeer verse groen, maar hierna zakt het altijd een beetje in tot de zomer. Het is zaak elke keer als er te weinig kleur in je tuin zit meteen kleurige dingen te kopen, dan zit je ook het jaar daarop verspreid door het jaar in kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *