ZE BENNE WEER BEGONNE

De aprilfeesten op de Nieuwmarkt. Ik kwam er net langs toen ik van de tuin kwam, met camera bij me gelukkig. Ik heb naar twee koren gekeken in de Grote Tent. De feesten beginnen altijd met een korenfestivalletje, ook dit jaar weer gepresenteerd door good old Geert van Thijn. De laatste staat op de tweede foto want ik wil met de mooiste beginnen: dat is toch echt die van een meisje achter de bar. Ik heb maar op één plaatst een kwartiertje gestaan, en behalve haar kon ik ook het reuzenrad fotograferen. Dat is een onthaastingsradje, je kan er zelfs in eten.

Eigenlijk moet je hier geen ruchtbaarheid aan geven want het is al druk zat, maar aangezien hier maar 20-40 kijkers per keer komen durf ik het wel aan.

groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

6 reacties op ZE BENNE WEER BEGONNE

 1. goodknight schreef:

  …knus…

 2. Selma schreef:

  Prachtige foto’s weer, ook met dat gekleurde licht.
  Wees niet bang dat ik erheen ga, ben nogal slecht op m’n gemak te midden van volksoplopen…

 3. Rardo schreef:

  Geweldige serie.

 4. Blewbird schreef:

  Die blonde mevrouw lijkt wel een etalagepop. Mooie foto’s!

 5. mennoG schreef:

  Fantastische sfeer, mooi vastgelegd

 6. renelouman schreef:

  Selma: ik was er net nog even, kwam maar één bekende tegen, het was allemaal jong spul, zelfs in de tent waar ze oude singeltjes draaien!!!

  Menno G: het is er heel relaxt.

  Blewbird: maar ze was het niet hoor.

  Rardo: thnx

  Goodknight: enigszins, het was nog niet echt druk, maar vanavond was het voor mij te vol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *