KONINGINNEDAG

Ik moest van 9.00 u. tot 15.00 u. werken ( de post van vanochtend in razende vaart vóór mijn werk gemaakt) en daarna ben ik even uit mijn raam gaan fotograferen en toen de stad in. Maar ik kreeg “het” niet te pakken, dat merkte ik al aan het fotograferen vanuit mijn woning. Zonder camera naar buiten, wel een aantal leuke foto’s gezien natuurlijk maar toch geen spijt. Het deed me niks allemaal. Gisterenavond op de Zeedijk was het wel erg leuk, maar toen kwam ik ook een erg leuke vent tegen, veel gelachen.

Daarna een hele tijd gefotografeerd, tot en met de rotsooi.

Morgen de foto’s vanuit mijn raam, nu eentje vanuit mijn achtergalerij die ik erg geslaagd vind.

groeten

rené.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *