INGEKLEURD IJS

Rare patronen in het ijs. Voor een deel veroorzaakt door meerkoeten en meeuwen die door en over het ijs liepen toen het nog in het stadium van aanvriezen was.

Het idee van inkleuren heb ik al eens gebruikt voor zandpatronen aan het strand van Zandvoort. ik vond het zelf wel een vondst, al zal het ongetwijfeld al ooit gedaan zijn. Aan de vormen heb ik overigens niks veranderd, het is alleen ingekleurd.

De bedoeling is dat ik er nog meer foto’s onder zet, ik ga ze misschien vanavond inkleuren en plaatsen als ik zin heb.

groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

8 reacties op INGEKLEURD IJS

 1. assyke schreef:

  dus die bolletjes zijn puur natuur?

  het effect heeft iets science fiction achtigs

 2. renelouman schreef:

  ja het is heel raar, als je in de buurt komt moet je maar eens kijken, het is op diverse plaatsen te zien.

 3. Antoinette Duijsters schreef:

  Heel mooi.

 4. renelouman schreef:

  antoinette: thnx

  Ingrid: af en toe fladdert er zo’n ideetje langs. Maar eigenlijk is het idee waaruit mijn boek is voortgekomen wel mijn beste idee ooit geweest, misschien op gelijke hoogte met mijn plassenfoto’s-idee van indertijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *