EN DAN STA JE OPEENS NAAST HANS AARSMAN …………

……..IN DE SLEGTE op de derde plank van boven. Iemand had me er gisteren op gewezen dat mijn boek daar te koop was. Tweede van rechts, en ik vind het nog leuk ook, moet ik zeggen.

Waarom, vraag ik mezelf af, terwijl het al in FOAM, boekhandel Panthéon (met een hele étalage) en in de boekwinkel van het stadsarchief stond toen het pas uit was?

Waarschijnlijk omdat het al zo lang geleden is, ruim twee jaar, en ik niet gedacht had dat ik er in dit opzicht nog ooit wat van zou horen. In Flesseman, het verzorgingshuis waar ik werk en waar ik de mensen heb gefotografeerd, komt het nog regelmatig om de hoek kijken, maar voor de rest is het natuurlijk niet meer in the picture. Het idee is wel een keer nagevolgd in Eindhoven waar ik vorig jaar een soort eregast was bij de presentatie, maar verder niks.

En het staat naast Vrrooom! Vrrooom! van Hans Aarsman, dat zag ik pas thuis anders had ik het wel van dichtbij gefotografeerd, nu is het een uitvergroting.

Het kost nu  € 8,99 vroeger  € 19,-.

Toen ik het laatst weer eens bekeek zag ik dat er toch wel wat foto’s bij waren die ik er achteraf niet in had willen hebben omdat ze toch niet zo heel geslaagd zijn. Dat ze er toch in geraakt zijn komt omdat ik er voor het boek 40 bij moest maken van de uitgever, terwijl ik er in eerste instantie maar 50 had. Dat heb ik allemaal van het oude materiaal gedaan, dat was natuurlijk dus toch niet de eerste keus.

Groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

14 reacties op EN DAN STA JE OPEENS NAAST HANS AARSMAN …………

 1. assyke schreef:

  de derde van boven is helemaal niet zo´n slecht plekje
  precies op ooghoogte:)

  had je niet de neiging het boek te kopen en mee naar huis te nemen?

 2. renelouman schreef:

  Ik heb er nog een stuk of 20, voor een deel gratis gekregen van de uitgever, voor een deel gekocht voor 14 euro, dus ik heb er echt geen meer nodig!!

 3. Blewbird schreef:

  Naast wie dan ook. Mooi zo’n boek!

 4. kitty schreef:

  Gelukkig ben je duurder als Aarsman 😉

 5. renelouman schreef:

  Blew: het blijft het interessantste dat ik ooit gemaakt heb.

  Kitty: duurder is niet altijd beter!!

 6. Jan de Stripman schreef:

  Petje af ! Zo ver heb ik het nog niet geschopt…;o)

 7. Selma schreef:

  Ik heb de virtuele ‘Like-knop’ aangeklikt

 8. Mo schreef:

  ik vond de foto’s allemaal mooi!

 9. JacoponeSr schreef:

  Ik moet dus hoognodig naar De Slegte 😉

 10. renelouman schreef:

  Jan: ook wel geluk daarmee gehad. Het is wel eens leuk dat een project helemaal slaagt, van het begin tot het einde, zo heb ik ook eens meegemaakt hoe dat voelt.

  Selma: kijk uit hoor, daar schijnen allerlei vervelende dingen aan vast te zitten ( aan die like knop, ik doe het daarom nooit)

  Mo: maar ik ben echt superkritisch op mijn eigen werk, ik maak vaak b.v. blogs waarvan ik de foto’s b.v. niet mooi vind, zoals van deze post, en dat stoort me dan toch zo dat ik mijn volgende dan weer echt goed wil maken.

  jacopone: SLA JE SLAG!!!!!!!!!!!!!!!

 11. laila schreef:

  Af en toe kijk ik nog in je boek.
  Voor alle betrokkenen van grote waarde.

 12. renelouman schreef:

  Leuk om te horen. Dat weet je normaal gesproken natuurlijk nooit als je zo’n boek maakt.

 13. jokezelf schreef:

  Je fotoboek naast Hans Aarsman hebben staan, is alleen voor de hele groten, ook (en misschien juist) bij De Slegte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *