WAZIGE BEELDEN

De ramen beslaan al snel als ik mijn gaskacheltje aan doe. Meestal ben ik behoorlijk met de trekker in de weer omdat ik mijn tuin wil blijven zien, maar vandaag kreeg ik opeens het idee door de wazige ramen te gaan fotograferen.

Het is nog knap lastig moet ik zeggen, om ze niet zo te bewerken dat je amper meer ziet dat ze door beslagen ramen genomen zijn: met extra contrast werden het bijna gewone foto’s. En gewone foto’s kun je wazig maken door ze meer licht te geven en ze een beetje onscherper te maken.

Maar dit is dus allemaal redelijk naturel, allemaal vandaag genomen.

De tuin heeft de vorstaanval erg goed doorstaan, alle vers-uitgekomen bolletjes leven nog.

groeten

rené

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op WAZIGE BEELDEN

  1. Henk schreef:

    Dat was een goed idee.
    grH

  2. renelouman schreef:

    Ja aardig uitgepakt he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *