MIJN EINDHOVEN MOMENT verzamelblog

De trein van 16.02 terug naar Amsterdam miste ik op een haar na. Die van 16.32 had een vertraging van tien minuten. Dat zeggen ze tegenwoordig trouwens zo niet meer: ze roepen nu om : de trein van 16.32 naar…. etc. vertrekt om 16.40. Dus nooit vertragingen meer!!

Enfin, ik sta zoals gebruikelijk het verst van de ingang van het perron om zo in het achterste, meestal rustigste, treinstel te stappen: blijkt de trein gehalveerd, dus moest ik eerst een heel eind lopen voordat ik bij de verkorte trein aankwam, waar het inmiddels dus hopeloos druk was van mensen die naar binnen wilden. Ik dacht slim te zijn door nu naar voren te lopen, daar zag ik nog plaats, maar helaas: toen vertrok de trein. Ze deden alles n.l. zo snel mogelijk om de verloren tijd in te lopen, neem ik aan.

Ik dacht: dit is kennelijk mijn Eindhoven moment. Ik heb uitgecheckt en ben de stad van mijn jeugd ingelopen. Bijna etenstijd, dus ik ben naar Laplace gegaan en heb een wokmaaltijd genomen. En ja, met opzet daro omdat het hoog is en ik mijn goede foto-camera bij me had.

Geen vervelend gevoel over die vertragingen meer. De foto’s allemaal vanaf het dakterras daar genomen.

Ik was wel pas om half acht thuis, en neem de volgende keer als ik weer naar mijn ouders ga de auto.

BIZAR TOEVAL

KLEURRIJK UIT EEN GRIJS VERLEDEN

SERIOUS REQUEST

FOOD LAB (STRIJP S)

RADIO ROYAAL: TRENDY EINDHOVEN (STRIJP S)

EINDHOVEN: STAD VAN MIJN JEUGD

groeten

rené

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op MIJN EINDHOVEN MOMENT verzamelblog

  1. renelouman schreef:

    Inderdaad, zo net tegen het donker aan vind ik het altijd het mooist.

  2. kitty schreef:

    De trein levert wel mooiere plaatjes op dan de auto 😉

  3. renelouman schreef:

    Ja als ik met de auto ben kom ik nooit in Eindhoven. Of bedoel je de stoere mannen??Over het algemeen zijn de treinfoto’s mooier dan de autofoto’s van vroeger. Ik kan die laatste niet meer maken omdat ik het cameraatje waarmee ik dat deed en dat een uitklapbaar schermpje had waardoor ik tijdens het rijden kon knippen, ben kwijtgeraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *