PAARDEN IN DE POLDER

Op dezelfde fietstocht tijdens welke ik die dromedaris in de weilanden zag staan kwam ik deze spiegelende paarden tegen.

Ik had het blog vanwege dat wel erg opvallende ding ook “paardenlul” kunnen noemen, maar dat hoort denk ik niet zo bij de stijl van dit blog. Ik zag het trouwens pas thuis, het ging me om de spiegelingen uiteraard.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op PAARDEN IN DE POLDER

 1. Christien Damman schreef:

  Mooi René!

 2. Geachte Heer René , Zie het ‘Lid’-woord maar als een Uitroep-Téken van een Prachtige Foto.. Het Weerspiegelt Uw Talent !! Groetá Vous Joshua

 3. renelouman schreef:

  Christien:thnx

  Joshua: :::-)))

 4. kitty schreef:

  Ik had het ook niet gezien totdat je het zelf noemde.
  Een mooie foto en dito paardjes.

  • renelouman schreef:

   A worthy mind is a joy for ever, maar misschien is die van mij nog een beetje dirty. Alhoewel ik moet zeggen dat ik de foto’s die ik plaats altijd wel goed bekijk, dus meestal valt alles me dan wel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *