NACHTMIST: STAKING OV

Vanavond na mijn werk een uurtje nachtmistfoto’s gemaakt. Bij het station bleek dat de staking nog steeds niet tot iedereen was doorgedrongen. Hier en daar was nog iemand radeloos aan het ronddrentelen.

Op mijn werk kwam iemand te laat omdat ze er op had gerekend dat het streekvervoer wel reed. Dat bleek ook zo te zijn, alleen de bussen stopten  niet binnen de stadsgrenzen, en zij woont in Noord. Ze reden gewoon de haltes voorbij.

Heerlijk zo’n lichtgevoelige lens met een camera die 6400 ISO aan kan.

groetjes

rené

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

10 reacties op NACHTMIST: STAKING OV

 1. Wllm Kalb schreef:

  De bovenste foto zou een ‘still’ uit een film kunnen zijn.

 2. renelouman schreef:

  Mooi he!! Volgens mij zijn dit wel een van de mooiste foto’s die ik ooit gemaakt heb.

 3. Robert Rob Kruzdlo schreef:

  Hallo Rene,

  Wil je de blogs over mij verwijderen aub.

  Dank en tot snel hier in Spanje.

 4. renelouman schreef:

  Nou ik ga geen blogs verwijderen, zeker niet als ik niet eens weet waarom. Maar ik wil wel foto’s van jou die ik in die blogs gezet heb weghalen als je even aangeeft van welke je last hebt. Het waren gewoon leuke positieve blogs, maar goed………….

 5. Mo schreef:

  prachtige foto’s!
  ga je naar Spanje?

 6. Blewbird schreef:

  Ik geloof dat ik de tweede het mooist van compositie vind.

 7. assyke schreef:

  meeting point
  nou ja, je mag altijd hopen, toch

  ze zijn inderdaad prachtig, mijn complimenten

 8. renelouman schreef:

  Mo: ik weet van niks!! maar ik ben het niet van plan.

  Blew: o.k.

  assyke: thnx

 9. svara schreef:

  Och wat mooi Rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *