JOGGERS DOOR DE ZON

Deze foto’s vond ik dus toch mooier dan die van de dromedaris van gisteren.

Zelfde fietstochtje, een minuut of tien eerder genomen.

Zoiets had ik dus ook met de paarden (en de kameel/dromedaris) willen doen.

Kennelijk houd ik erg van silhouetten voor de zon of de maan. Ik heb vroeger eens ooit een liedjes-programma gemaakt met als decorstuk een volle maan waarin tijdens een van mijn saxofoonriedels mijn hoofd en een deel van de saxofoon als silhouet tevoorschijn kwamen door een felle toneellamp (zoeklicht) die dan op mij gericht werd.

Groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op JOGGERS DOOR DE ZON

 1. Blewbird schreef:

  Nou, OK, die eerste is beter dan de dromedaris.

 2. renelouman schreef:

  Gelukkig, al begon ik opeens zelf te twijfelen. Maar dat komt omdat ik het fotograferen van de joggers bijna adembenemend vond. maar het resultaat ligt dichter bij elkaar dan ik in eerste instantie dacht.

 3. Robbie Kruzdlo schreef:

  hoi Renee

  Ik vind dat je steeds beter wordt. Ik kom niet meer op internet maar zo af en toe kijk ik even bij jouw.

  Ik wil je ook iets vragen maar daarover via een mail aub

  Kun je mij een mail sturen.

  Dank

  • renelouman schreef:

   Hoi Robbie
   Ik maak mijn bogjes en verder kom ik maar af en toe bij anderen, dus we kunnen elkaar de hand schudden. Ik vind het maken het leukst en ben heel tevreden als er dan 20 tot 49 mensen komen kijken, als helemaal niemansd het zou zien zou ik het denk ik niet doen, maar weet niet eens zeker.

   Vanavond mail ik je, ik moet naar mijn werk nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *