DUINEN VAN IJMUIDEN OP DONDERDAG

Afgelopen donderdag van Velsen naar IJmuiden gelopen, ik heb al een post geplaatst van het Noordzeekanaal in de mist.

Hier het vervolg: de duinen.

Er was bijna niemand. Heerlijk rustig, goed voor het hoofd.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

5 reacties op DUINEN VAN IJMUIDEN OP DONDERDAG

 1. Blewbird schreef:

  Heerlijk. Doet je hoofd zeer goed. Wat is je camera-policy voor zo’n wandeling?

 2. renelouman schreef:

  Als ik naar Velsen etc. ga neem ik mijn oude telelens mee, die is halfframe en daardoor minder goed, maar die nieuwe is veel te zwaar. Hij is voor halfframe tot 300, maar op mijn heel frame camera is hij automatisch nog sterker, tot 450 heb ik me laten vertellen. Ik neem altijd maar 1 lens mee, die ik op de camera heb. Dat hangt af van wat ik denk te gaan fotograferen. Het gekke is dat je dan ook niks mist, want je kijkt dan anders. Het begint wel goed uit te pakken al die lenzen, ik vind het heerlijk dat ik nu een goede keus heb. Misschien moet ik toch eens met mijn 24-70 lens gaan, kijken wat ik dan voor foto’s maak. Dat zal dan wel de rotsooi langs het kanaal zijn b.v., die is vaak heel fotogeniek. Dat gaat ook wel met deze lens, maar met de 24-70 lens zou ik echt kwalitatief heel goede rotsooi krijgen.

 3. Selma schreef:

  Eerste foto: zijpad van de Ampèrestraat, ik loop daar zelden want poepgebied van uitgelaten honden…
  Foto 2: rondweg IJmuiderslag. Dat is beter, zoals aan de laatste twee foto’s te zien is.
  Ja, dat zijn de geneugten van de (bijna) winter, dat maar weinigen het duin bezoeken.
  Van die weinigen hebben helaas velen een grote hond bij zich (of een hond of 10 als het de uitlaatservice is).
  Het állerstilste duin vormen dus de (omheinde) Kennemerduinen, omdat daar geen honden mogen komen.

 4. renelouman schreef:

  Die hondenuitlaatservices zijn echt een ramp. Deze keer waren ze een stuk of tien honden in de auto aan het “laden”, dan wacht ik echt op honderd meter afstand tot ze klaar zijn.
  Van de Kennemerduinen ken ik alleen het stuk tussen Overveen en Parnassia, maar om de een of andere reden kom ik daar nooit meer.

 5. svara schreef:

  die laatste spreekt me zeer aan
  beetje ver vanaf hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *