MAYA KALENDER: IK VOEL NOG NIKS

Hij loopt morgen af, volgens Carl Johan Calleman, die Mayakalender.

Maar ik voel nu nog niks, en je zou toch zeggen dat je de schaduw van zoiets al zou moeten waarnemen.

Kijk, als nou vandaag de financiële markten in elkaar waren geklapt……………….. 

maar het tegendeel lijkt het geval.

Nou zijn bepaalde ontwikkelingen al lang aan de gang natuurlijk, daar ontkom je niet aan.

Maar ik had toch begrepen dat er morgen echt iets definitiefs zou gebeuren.

Maar enfin, het is nog geen 28 oktober.

Toen ik uit Himalaya kwam, de boekwinkel in de Warmoesstraat waar ik een kaart voor mijn morgen 50 jaar wordende ex had gekocht, zag ik in het water van het Damrak deze pyramide drijven.

Dus, nou ja, toch iets…..dacht ik.

Verder de gebruikelijke chaos in mijn hoofd, niks nieuws onder de zon.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

13 reacties op MAYA KALENDER: IK VOEL NOG NIKS

 1. Adriano Antoine schreef:

  Hier valt ook niets te merken, René, ook al lijkt het weer hier behoorlijk van slag te zijn. Terwijl het regenseizoen in alle hevigheid had moeten losbarsten, is het voorlopig beperkt gebleven tot een paar regenachtige dagen en enkele momenten met heftige regens. Volgende week wordt zelfs een koudegolf verwacht: 22 graden overdag.
  Maar deze afwijkingen lijken eerder te worden toegeschreven aan La Niña, het koele zusje van de heetgebakerde El Niño…..

 2. renelouman schreef:

  Een KOUDEgolf VAN 22 GRADEN. Het moet niet veel erger worden!!!!!
  Stuur hem maar ff door wil je??

  Ik vind het toch bizonder dat volgens iemand die echt op intelligente wijze een doortimmerd boek (en meerdere trouwens, maar ik heb dat ene over de transformatie van het bewustzijn gelezen) heeft geschreven over de Maya kalender, die Calleman dus, en die ook door b.v. de TM-beweging wordt gevolgd, al enige jaren het einde van een periode van 16,4 miljard jaar op MORGEN 28 oktober stelt. Ook als anderen denken dat dat pas volgend jaar 21 december 2012 gebeurt, zelfs dan nog leven we in een soort overgangs-eindtijd zoals ook door o.a. de bijbel voorzegd. En ondanks het feit dat ik niks specifieks over morgen voel, voel ik wel in wat voor tijd we leven en dat dat een tijd is dat vergroot bewustzijn of zelfs verlichting voor velen binnen handbereik ligt.

 3. Blewbird schreef:

  Morgen lekker wandelen. Ik houd een oogje in het zeil.

 4. renelouman schreef:

  Hopelijk geen zeebeving!!!!! Die pyramide dreef in het water: kijk maar uit!!!

 5. kitty schreef:

  Hij lijkt niet zo op een Maya-pyramide echter 😉

 6. Ronald schreef:

  De kaart van de Himalaya “Kalachakra Mandala” is erg mooi.
  En ruim op tijd.
  Mij kan niks mee gebeuren.
  Ook morgen niet.
  Liefs Ronald

 7. renelouman schreef:

  Kitty: maar het is wel een teken hoor: DAMRAK is 4+1+13+18+1+11=48 en 48 =4+8=12. Dus die pyramide in het water van het Damrak wil eigenlijk zeggen dat het pas in 2012 zover is!!!
  Zo, daar heb je niet van terug zeker::-))

  Het is een kaart van wereldvrede, en dat is waar het hopelijk heengaat. Maar morgen nog niet, vrees ik, alhoewel ik je een vredige verjaardag toewens.

 8. renelouman schreef:

  Kitty: ik heb net ff gekeken en het blijkt weer eens iemand te zijn die er grof geld aan heeft verdiend, echt vreselijk vind ik dat. Je kan meedoen met het bewustwordingsproces als je zoveel geld stort, je houd het toch niet voor mogelijk!!

  Wat wel zo is, als ik het goed begrijp, is dat bewustwordingsprocessen alleen plaats vinden als je er open voor staat. Als dat niet zo is ben je TOCH onderworpen aan die invloeden, maar kun je het uiteindelijk niet meer volgen, en wat er dan gebeurt?????

 9. Bart schreef:

  Nee, we voelen hier nog steeds niks, Rene :-)

 10. renelouman schreef:

  Bart: valt tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *