DEZE TIJD: HET GELUK LIGT VOOR HET GRIJPEN

De mensheid zit in een stroomversnelling wat spirituele ontwikkeling betreft. Zelf heb ik al een tijdje het idee dat ik in een soort geestelijke snelkookpan zit. Maar ik merk het ook aan veel mensen in mijn omgeving. Zo loop ik steeds mensen tegen het lijf die hetzelfde ervaren. Dat uit zich dan in gesprekken maar ook wat mensen uitstralen. Zo loop ik ook steeds tegen boeken aan die dat bewustwordingsproces, want dat IS het, versterken. Of filmpjes op youtube. En al die verschillende ontmoetingen leiden in dezelfde richting.

We zijn in sneltreinvaart bezig, de een wat bewuster dan de ander, ons open te stellen voor het goddelijke licht. De greep van de materie op ons wordt losser, we staan meer open voor niet-stoffelijke zaken. Bewustwording van datgene wat ons beperkt: de verslavingen die hun uiterste best doen niet van ons te wijken zijn het onderspit aan het delven. De grootste is wel de angst. De bewustwording van de enorme rem die ons ego vormt voor de openstelling, in ons, voor de invloed van The Force. En de onuitsprekelijke vreugde als we die kracht, die innerlijke vrijheid beginnen te voelen.

Het is een prachtige tijd. En wat krijgen we een hulp!! Als je ermee bezig bent merk je dat je sneller contact krijgt met je innerlijke eeuwigheid dan ooit tevoren. Klopt en u zal worden open gedaan: nog nooit zo snel ging die deur open als in deze tijd. Het geluk ligt voor het grijpen!!

Groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

8 reacties op DEZE TIJD: HET GELUK LIGT VOOR HET GRIJPEN

 1. spuit11 schreef:

  Als je het zo stelt kan ik het ook voelen, op geheel eigen wijze.

 2. svara schreef:

  het is er altijd
  zo eenvoudig
  en….om makkelijk weer te vergeten
  dank dus voor deze herinnering

  blog naar mijn hart op zo’n echte herfstdag
  hartegroet
  svara

 3. renelouman schreef:

  svara: het liefst zou je je er altijd bewust van willen zijn. Bij mij gaat dat ook nog niet.

 4. svara schreef:

  altijd werk aan de winkel zeg ik maar
  vergat te zeggen….mooie foto ook

 5. renelouman schreef:

  Dat zeker. Ik ben er vrijwel de hele tijd mee bezig, maar soms word je toch meegesleept door het gedoe. De kunst is natuurlijk dan toch gefocust te blijven. Ik heb een link van iemand gekregen van een zekere Sri Bhagawan (niet Bhagwan) die zegt dat al op 28 oktober (over een paar weken dus) een enorme shift in bewustwording plaats gaat vinden. Ben benieuwd. Hier is de link, als het niet werkt moet je hem maar in je zoekbalk zetten, als je tenminste geïnteresseerd bent (ik vond hem echt goede dingen antwoorden op hem gestelde vragen, rond de 16e minuut van de19 die het filmpje duurt heeft hij het het meest expliciet over 28 oktober)
  http://www.youtube.com/watch?v=oNjeo08epFg&feature=channel_video_title

  groetjes

 6. Blewbird schreef:

  “Het geluk ligt voor het grijpen!!” – Na het wandelen heb ik ook wel eens zo’n gevoel. Gaat wel weer over 😉

 7. kitty schreef:

  De invloed van goeroe’s gaat verdwijnen.
  We kunnen vertrouwen op eigen innerlijke kracht 😉

 8. renelouman schreef:

  Blewbird: na het wandelen wel, ja.

  Kitty: right

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *