ZEG HET MET BLOEMEN

Deze foto’s zijn gemaakt met mijn oude telelens, half-frame, op mijn nieuwe full-frame camera. Dat pakte goed uit met mijn overdag-foto’s van de gayparade ( zie een aantal vorige blogs), maar in de nacht (het was hier 5 uur) was het toch wat minder, al vind ik de foto’s wel grappig.  

Hoewel……de dakloze man was eerst hier beneden weggestuurd door de politie. Op foto 1 komen ze hem weer tegen, 100 meter verderop, de zittende man. Dan loopt hij gewoon weer terug, met zijn gejatte bloemen. Echt vrolijk is het dus niet, al ziet het er wel lollig uit.

Doet me denken aan een van de schandelijkste dingen die ik ooit gedaan heb: in mijn studententijd zo’n pot in het holst van de nacht, in dronken toestand natuurlijk, van zo’n typisch Parijs oud hoogbouwpand vanaf minstens 5 hoog naar beneden gegooid op een binnenplaatsje. Het schaamrood stijgt me nu alweer naar de kaken, ook al is het 40 jaar geleden.

groeten

rene

PS: de lopende man op foto 1 is trouwens de man van een foto van mijn vorige blog:  hij hangt daarop 5 minuten eerder groggy tegen een muur en werd door een politieagente aangesproken.


Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *