HARTJESDAGEN

Ik was helemaal niet van plan er heen te gaan, maar toen ik er vanavond langs kwam ben ik toch maar van de fiets gestapt, en het bleek erg leuk te zijn. Eerst kwam ik “ons” mannenechtpaar tegen, bewoners van Flesseman, het verzorgingshuis waar ik werk. En daarna heb ik met een vriendenstel dat ik al heel lang ken ( een nalaatste foto, helaas wat onscherp)  op Brandend Zand en It’s Raining Men (o.a.) staan swingen en later op de Zeedijk nog wat met hen gedronken. Gelukkig had ik mijn G-11-je bij me.

groeten

rene


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op HARTJESDAGEN

 1. Christien Damman schreef:

  Gezellig!

 2. Ashley schreef:

  Leuk om de Ashley Sisters op je site aan te treffen. FYI wij waren de bruidjes…;)

 3. renelouman schreef:

  Ashley: ben ik toch benieuwd hoe je hier kwam. Op mijn werk kwam net de non langs om een Metro te scoren omdat hij op pagina 10 ervan op de foto stond.

  Christien: dat was het echt, al hoorde ik dat er in de ochtend geen doorkomen aan was. Toen ik er was was het net lekker

 4. Mo schreef:

  ziet er geweldig uit!

 5. renelouman schreef:

  hanneke: de meesten zagen er heel goed verkleed uit, dat viel me trouwens ook al op bij de gayparade. De tijd dat iemand wat oude voden bij elkaar raapte om zich te verkleden lijkt definitief voorbij. Ik had nooit zoveel met travestie, maar wel met verkleden, of het nou man of vrouw was. Maar het was altijd ( meestal) een nogal bij elkaar geraapt zooitje. Ik krijg nou het idee om wat van die uitingen van mij (op zijn minst van 20 jaar geleden ) te laten zien. Als ik de foto’s snel vind ga ik ze ff scannen en plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *