GEZELLIG DAGJE AMSTERDAM

Ja wat doe je als je eens echt iets leuks wil en het is toevallig ook nog eens UITMARKT in Amsterdam? Natuurlijk, je trekt je leukste kleren aan en je gaat op pad.

Als Amsterdammer kom je de deur niet uit met dit weer, ik tenminste niet, zelfs geen zin om voordat ik naar mijn werk moet naar de tuin te gaan. Daar zit ik de laatste tijd trouwens wel vaak, weer of geen weer. Maar nu even niet dus.

En de UITMARKT heb ik ook dit jaar weer helemaal gemist.

Alleen een beetje uit mijn raam zitten fotograferen, bij gebrek aan beter.

groeten

rene


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

9 reacties op GEZELLIG DAGJE AMSTERDAM

 1. Blewbird schreef:

  Wat, niet eens naar je tuin geweest?

 2. Mo schreef:

  die man is vast een hardnekkige single. iedere zichzelf respecterende partner had hem toch in zijn kraag gegrepen voordat ie zo de deur uit ging!

 3. assyke schreef:

  geel, oranje, rood
  nou hij heeft in elk geval zijn best gedaan
  om wat kleur in de dag te brengen

  vond het ook maar niets vandaag
  morgen beter, hoop ik

 4. renelouman schreef:

  Blew: nee, en ik mis het meteen, denk achteraf: had ik maar toch….

  Mo: nee hoor, hij was met zijn vrouw die liefdevol de capuchon om zijn gezicht frommelde.

  Assyke: toen ik op mijn werk zat brak de zon door,pffffffff.

  • Mo schreef:

   echt waar, was er echt een vrouw bij? Je houdt het niet voor mogelijk. Ik heb ook zo’n collega (een vrouw, nota bene) die er bijloopt alsof ze op de camping zit in plaats van in een gemeentehuis. Een tijdje geleden leek het erop dat ze zich een nieuw image wilde aanmeten en had ze een hele periode zowaar leuke kleren aan, heur haar in een kek modelletje laten knippen en er was zelfs iets frivools als lippenstift te zien, maar nu is het weer een wit t-shirt, openhangend appelgroen fleecevest en turquise flodderbroek. Nou moet ik zeggen dat ze haar postuur niet meeheeft (1.87 en fors gebouwd) maar dan hoef je er nog niet als een slons bij te lopen. Toch?

 5. renelouman schreef:

  Van de andere kant is het ook wel lekker om in vodden te lopen. Maar niet in een gemeentehuis natuurlijk. Ik heb op mijn werk ook altijd keurige kleren aan, tegenwoordig zelfs colbertjes!!!!

 6. goodknight schreef:

  … zien en gezien worden …
  … de kleren maken de man …
  … als je maar goed in je vel zit …

 7. renelouman schreef:

  ze probeerden er nog wat van te maken ondanks het weer!!

 8. Aline schreef:

  Proest je zal het maar tegenkomen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *