ARTIS IS ZOO !!!!!!

Sinds kort heb ik een jaarkaart voor ARTIS en ik ervaar dat als een enorme luxe. Vandaag heb ik er voor de tweede keer gebruik van gemaakt. Na mijn werk ben ik er meteen heen gelopen en er bijna 2,5 uur gebleven. Omdat ik zo laat kwam was het heel stil, op het laatst zag ik af en toe zelfs geen mensen, een heel aparte ervaring in een dierentuin.

Enfin, de grootste lol bestaat uit het fotograferen van die beesten met mijn nieuwe camera. Die bevalt steeds beter. De foto’ s zijn allemaal van vandaag.

groeten

rene++


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

13 reacties op ARTIS IS ZOO !!!!!!

 1. assyke schreef:

  die tong heb je goed in beeld zeg…

  ik was van de zomer in de apenheul
  maar ik had mijn camera in de apentas:)

 2. renelouman schreef:

  Gespleten tong!! Was relatief gezien tamelijk makkelijk, de meeste moeite had ik met het fotograferen van de kangeroo, al zou je dat niet zeggen.

 3. kitty schreef:

  Mooi dat wij zo mee genieten van Artis!!

 4. Glaswerk schreef:

  Daar zitten een paar fraaie juweeltjes tussen René.

  Je bent duidelijk goede vrienden geworden met jouw nieuwe camera.

 5. renelouman schreef:

  Kitty: daar doe ik het plaatsenn van blogs voor: ik wil het zo graag delen!!!

  Glaswerk: ja het is een genot, hij is heel lichtgevoelig, net als de lens. Ik kan hem op 6400 iso zetten, wat ik ook regelmatig doe. Voor het blog kan dat prima, en voor iets anders maak ik tegenwoordig geen foto’s meer, geen zin meer in tentoonstellingen enzo, verkopen doe ik al helemaal niet.

 6. Selma schreef:

  Leuk! Ik kan me precies voorstellen waar je gelopen hebt,
  had een jaar of tien zo’n kaart, vanwege de kinderen,
  toen ik vlakbij aan de Mauritskade woonde.
  Ik ga je volgen door Artis. Jeugdsentiment!

 7. Fulps Valstar schreef:

  Ik ben een overtuigde dorpeling, maar zulke beelden doen me naar Artis verlangen.

 8. renelouman schreef:

  Selma: ik kan nog even vooruit, maar op een gegeven ogenblik heb ik ze natuurlijk allemaal al eens gefotografeerd. Maar zover is het nog niet.

  Fulps Valstar: zo komen stad en land op harmonische wijze tesamen!!

 9. Blewbird schreef:

  Erg jaloers op foto 1 en 3. En op Artis zo dichtbij. En een klein beetje ook op D700. De andere ook mooi.

 10. Aline schreef:

  Heb zelf 2 abonnementen, eentje op Emmen sinds afgelopen weekend, was er voor een workshop, en eentje op Anna Paulowna vlak om de hoek… heerlijk om zo naar binnen te kunnen lopen, wanneer je zin hebt…

  Leuke foto’s, en inderdaad heerlijk als het zo rustig is…

 11. renelouman schreef:

  Blew: het is net of er iets in me open gebroken is.

  Aline: inderdaad, dat zomaar binnen kunnen lopen is ongelooflijk luxe, ik kan bijna niet begrijpen dat het mij overkomt. Maar ik had het al veel eerder kunnen doen!! Kennelijk ben ik daar nu pas aan toe.

 12. jantiena schreef:

  Lijkt me heerlijk om daar na een werkdag even lekker te genieten van al die dieren, helaas is er bij in de buurt geen dierentuin.

 13. renelouman schreef:

  jantiena: het is een kadootje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *