ST. GEORGES DAY

Zo heet de Engelse film die ze hier beneden aan het opnemen waren. Dat ben ik gaan vragen toen ik een scene van een minuutje wel 20 keer vanaf mijn woning had zien spelen. Hij gaat over football, crime en diamonds in the ceiling en speelt zich voornamelijk in Londen af. Weer zo’n amusements-gebeuren waardoor je gedurende 2,5 uur in staat gesteld wordt niet na te denken en op zoek te gaan naar de diamanten in je eigen binnenste.  

Enfin, toen ik na het boodschappen doen terug kwam waren ze nog met die scene bezig. Toen er ff niks gebeurde riep ik ACTIE want ik heb wel iets met ontregeling, iets van een dorpsgek ook. Ze keken nogal verstoord op, en dat begreep ik snel want een halve minuut later werd er ACTION geroepen en gingen ze daadwerkelijk weer filmen. 

Er kwam nog een groepje Engelse dames langs die een acteur herkenden: van de man in de grijze jas op foto 1 en foto 2 waren ze nogal onder de indruk.

Zou niet weten wie het was.

Foto 3 en 4  zijn van de genoemde scene, 3 vanuit mijn raam, 4 ter plekke.  Foto 5  is vermoedelijk de regisseur, of gewoon iemand die de beelden in  de gaten houdt want de regisseur is Frank Harper en die lijkt niet op de beelden die ik van hem vond, en foto 6 de hele aanwezige cast met middenin waarschijnlijk die Frank Harper.

Ik heb er net op gegoocheld en o.a. dit gevonden:

Two infamous London gangsters, Mickey Mannock and Ray Collishaw. Both men are top of the food chain when their world is turned upside down as they lose a shipment of the Russian Mafia’s cocaine. Set in London, Amsterdam and Berlin, the story races across Europe at breakneck speed as Mickey and Ray attempt to stay one step ahead of the Police and pay back the Russians by pulling off a daring diamond heist.

Hij schijnt nogal een top-cast te hebben.

 

Groeten

rene


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op ST. GEORGES DAY

 1. Hanneke schreef:

  De man in de grijze jas ken ik ook niet; ik heb even op IMDB gekeken maar de hele cast zegt me niks!

  • renelouman schreef:

   Op de link van Blew staan er een paar die je kunt herkennen: Craig Fairbrass is een van de twee die die scene hier speelt, en Frank harper, de regisseur , is inderdaad de middelste op de groepsfoto.

 2. Aad Verbaast schreef:

  Beter dan het boek! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *