ST.PIETERSBERG MAASTRICHT

Hier wat andere foto’s van de Pietersberg. Ze gaan een mooi natuurgebied van  de ENCI-kuil maken hoorde ik van EEN VOLKOMEN ONBEKENDE. Hij kende de berg nog uit zijn jeugd, toen het nog een berg en geen kuil met een randje was.

Het kasteel is dat van Neercanne.  De prachtige boerderij is een wijnbedrijf: op de hellingen groeien druiven, volgens EEN VOLKOMEN ONBEKENDE kenner  de basis voor een uitstekende wijn die vanwege zijn exclusiviteit steeds duurder wordt.

groeten

rene


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

6 reacties op ST.PIETERSBERG MAASTRICHT

 1. svara schreef:

  wat een plaatje die eerste foto
  vroeger had ik een affiche met schapen waarvan een schaap de andere kant opliep
  hier draait ook een schaap, maar nog niet helemaal 😉

 2. kitty schreef:

  Chateau Neercanne is zelfs nog exclusiever als de wijn van de Apostelhoeve!
  Limburgse wijnen variëren in prijs van zo’n 7 tot 15 Euro voor witte en de enkele rode wijnen vanaf zo’n 11 Euro.
  Het zijn niet zo’n grote wijngaarden. Vandaar de hoge prijs.
  (ik verkoop ze vandaar dat ik dit weet ;))

  • renelouman schreef:

   Kitty:VERKOOP jij ze!!!! DE VOLKOMEN ONBEKENDE vertelde dat de enige winkel die ze verkocht ( althans dat meen ik me te herinneren) vlakbij cafe de Pieter was. En dat de rode wel 18 euro geworden was, maar dat zou ook in jouw verhaal passen. Het is dus redelijk goede wijn, waar ik dan toch verbaasd van op keek.

 3. kitty schreef:

  Ik weet niet precies welk wijngoed in kwestie bedoeld is, maar wij(Limburg winkels van VVV Zuid Limburg) verkopen uit Maastricht: Hoeve Nekum en Apostelhoeve. Is het een andere dan zou het goed kunnen dat er maar 1 winkel is. Er zijn ook Limburgse wijnen die uitsluitend aan restaurants worden verkocht omdat de productie zo beperkt is. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *