PROTEST TONEELSCHOOL TEGEN BEZUINIGINGEN: DE MUUR

Net terug uit Griekenland wordt ik bijkans gek van de indrukken hier. In een uurtje heb ik meer gezien dan in tien dagen Samos. Ik prefereer het laatste maar vrees dat ik me weer amper kan onttrekken aan het eerste, de hectiek van de stad in de zomer.

Een van de opvallendste dingen was een muur die voor de toneelschool was opgetrokken uit protest tegen de volstrekt onnodige en schadelijke bezuinigingen in de kunst.

Het trok ook veel fotografen. Zo zien we daar op de eerste foto freelance fotograaf Piet van der Meer en verderop een fotografe die ik niet ken. Ze deed erg haar best.

Piet vroeg trouwens of een van de twee jongens zijn overhemd uit wilde trekken, wat ik erg jammer vond: als je zoiets vraagt is het natuurlijk veel logischer dat je ze voorstelt er naakt te gaan zitten: uitgekleed door die freak van het kabinet.

groeten

rene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op PROTEST TONEELSCHOOL TEGEN BEZUINIGINGEN: DE MUUR

 1. Hanneke schreef:

  ik vroeg me al af waar je toch was! leuke vakantie gehad?

 2. renelouman schreef:

  Het was fantastisch. Mooi weer en een goede combi tussen mensen ontmoeten en alleen zijn. Prachtige foto’s gemaakt, vooral van insecten, komen nog .

 3. Fr@ns schreef:

  Gevonden René. Ook powered by WordPress dus. Dat communiceert wel lekker.

 4. Blewbird schreef:

  Ik ben benieuwd welke vernieuwende initiatieven er gaan ontstaan vanwege deze onderdrukking. Terug naar het begin van de zestiger jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *