LEVE DE VOORUITGANG

 

Gisteren zag ik dit boord onderweg naar mijn ouders. Dat gebeurde nadat ik voor het eerst het verbodsbord met 130 had gezien. Wit bord, rode rand en 130 erin, dus verboden om harder te rijden dan 130.

En toen dit bord dus na enige tijd: het verbod om harder te rijden dan 130 is hiermee opgeheven. Eindelijk een keer 160 kunnen rijden!!!!!!!!!

Op de terugweg zag ik dat na 100 meter een bord stond met uitleg: u mag dus nu niet harder dan 120 km. Kennelijk waren ze er zelf niet helemaal uit gekomen hoe dit dus opgelost moest worden.

Enfin, tussen den Bosch en Vianen mag je dus tegenwoordig dankzij dit kabinet 130 rijden. Op de zelfde ochtend las ik in de krant dat 300.000 zelfstandig wonende geestelijk en lichamelijk gehandicapten van hetzelfde kabinet geen geld meer krijgen: de buren moeten maar helpen.

Henk en Ingrid en de rest van het rechtse nederland van de VVD en het CDA  likken zich de vingers af, eindelijk eens paal en perk gesteld aan die profiteurs.

Kortom: LEVE DE VOORUITGANG!! 

Met 130 km per uur kun je nog gemakkelijk foto’s nemen achter het stuur, blijkt maar weer. Al is het nou toch echt de laatste keer Hanneke!!

 groeten

rene


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op LEVE DE VOORUITGANG

 1. Hanneke schreef:

  totale waanzin, de verhoging van de maximumsnelheid. ik weet niet van welke planeet die politici komen die zomaar in een vloek en een zucht, en niet gehinderd door enige kennis van zaken, beslissen over het afschaffen van de pgb´s.
  hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen met dit land!

 2. Ramirezi schreef:

  Gisteren reed mijn dochter, die vond het wel lekker 130. Met mijn auto meer herrie dan snelheid, had ik de indruk…

 3. Hanneke schreef:

  misschien moet je wat meer reageren op andere bloggers Rene, anders weten ze je niet te vinden!

 4. Hanneke schreef:

  en dat zou zonde zijn, bedoel ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *